Αντίστροφη μέτρηση…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στάση αναμονής από τον Ερασιτέχνη

Κρίσιμη και συνάμα ενδιαφέρουσα είναι για τον ΑΡΗ η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, αφού μέσα σε αυτήν δεν περιμένει μόνο εξελίξεις στο θέμα της ανόδου, αλλά και στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Το μεσημέρι της επόμενης Παρασκευής εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει ο Ερασιτέχνης σε όσους ενδιαφερόμενους υπάρξουν για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος, είτε στην Φούτμπολ Λιγκ -το πιο πιθανό δηλαδή- ή στην Γ’ Εθνική. 

Τέσσερις μέρες μετά την προκήρυξη του ενδιαφέροντος, μόνος σίγουρος παραμένει ο Αλεξ Κάλας. Ο ομογενής επιχειρηματίας τονίζει σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία του να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, ακόμα και στην Γ΄Εθνική, ενώ λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει και επίσημα την πρόταση του, μαζί με το πλήρες πλάνο του για την ομάδα. 

Από την άλλη υπάρχει η περίπτωση Αρβανιτίδη. Οχι φυσικά με κάποια πρόταση αλλά σε πρώτη φάση με την εγγραφή του γιου του, Νίκου, στον Ερασιτέχνη. Κίνηση που μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά από την άλλη να αποτελεί προμήνυμα για μία εκδήλωση ενδιαφέροντος. Κάτι που θα αποδειχθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή, όπως και αν θα προκύψει κάποια τρίτη πλευρά ή πιο συγκεκριμένα εκείνη για την οποία έκανε λόγο ο Αντώνης Ζαμπέτας προ ολίγων ημερών, μιλώντας στον «αέρα» του «Libero 107,4». 

Προτεινόμενα Άρθρα