Συμφωνία με Ντιέ

από AllAboutARIS

Ο ομογενής επιχειρηματίας ενισχύει την πρότασή του και στο ευαίσθητο και ανύπαρκτο εδώ και χρόνια κομμάτι του σκάουτινγκ με την συμφωνία με τον πρώην παίκτη των Ξάνθης, Καβάλας, Ηρακλή, Βέροιας μεταξύ άλλων.

Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησε ο Άλεξ Κάλας στα πλαίσια της ενίσχυσης της πρότασής του για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο ομογενής επιχειρηματίας αντιλαμβανόμενος ότι η αφρικάνικη ήπειρος μπορεί να αποτελέσει μια τεράστια δεξαμενή άντλησης παικτών, απηύθυνε πρόσκληση στον Σερζ Ντιέ να αναλάβει για τον ΑΡΗ-στην περίπτωση που αναλάβει την ομάδα ο Κάλας- σκάουτερ των κιτρίνων σε όλη την Αφρική. Τον παίκτη γνωρίζει από το πέρασμά του στην Βέροια και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που τον πρότεινε στον αδδερφό του. Ο Κάλας έχει μιλήσει τουλάχιστον τρεις φορές με τον πρώην παίκτη, του ανέλυσε το πλάνο και του πρότεινε τον ρόλο του σκάουτερ, κάτι που αποδέχτηκε με χαρά. 

Σημαντικό για αυτή την συνεργασία είναι το γεγονός ότι ο Ντιέ εκτός από γνώση έχει και τρομερά υψηλές διασυνδέσεις σε επίπεδο ηγεσίας στα αφρικάνικα κράτη, κάτι πολύ χρήσιμο για την γραφειοκρατία που συνοδεύει την απόκτηση παικτών από την μαύρη ήπειρο.

Προτεινόμενα Άρθρα