Πολλοί μνηστήρες για ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Εκτός του σίγουρου Κάλας, της πολύ πιθανής υποψηφιότητας Αρβανιτίδη, ζυμώνεται τα τελευταία 24ωρα και μια 3η πρόταση αποτελούμενη από επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Όσο πλησιάζει η Παρασκευή, τελευταίας ημέρα της προθεσμίας που έχει θέσει ο ερασιτέχνης ώστε οι ενδιαφερόμενοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, πληθαίνουν οι φήμες ότι εκτός του… σίγουρου Κάλας, θα υπάρξουν ενδεχομένως κι άλλες δυο προτάσεις στο τραπέζι. Εκφραστής της μιας φέρεται να είναι ο Γιώργος Αρβανιτίδης  μέσω του γιού του αφού ο ίδιος δεν μπορεί στην παρούσα φάση να έχει την οιανδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο διαφθοράς για το παιχνίδι Βέροιας-Ολυμπιακού.

Τα τελευταία 24ωρα κορυφώνονται οι διεργασίες στο περιβάλλον του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται να σχηματοποιηθεί η πρόταση προς τον ερασιτέχνη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συνοδεύεται και από παράλληλη κίνηση και για τον Α.Σ αφού είναι λογικό αυτός που θα επιδιώξει να λάβει τα ηνία του ποδοσφαίρου να… ελέγχει μέσω δικών του ανθρώπων και τον ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως τα τελευταία 24ωρα αρχίζει να σχηματοποιείται και μια 3η πρόταση αποτελούμενη από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα ο ένας ήδη είναι πολύ ζεστός, πετυχημένος στον κλάδο του, με σημαντική οικονομική επιφάνεια, που δηλώνει με όσους συνομιλεί τις τελευταίες μέρες διατεθειμένος να βάλει ένα σημαντικό ποσό, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο ΑΡΗΣ.

Αυτό που περιμένει είναι αν θα συμπλεύσουν μαζί του και 1-2 άλλοι επιχειρηματίες αλλά και άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της οικογένειας του Άρη ώστε να «δέσει» ακόμη καλύτερα την πρότασή του πριν την καταθέσει στον Α.Σ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι… φουντώνει η επενδυτική μάχη και σύντομα η καυτή πατάτα θα περάσει στα χέρια του ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα