Εκδήλωση ενδιαφέροντος και από Γαλανό!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη δεν κατατέθηκε πρόταση από την πλευρά Αρβανιτίδη

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται από το πρωί οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Στα γραφεία του συλλόγου υπάρχει αρκετή κινητικότητα και μέχρι τις 12 αναμένουν τις όποιες προτάσεις υπάρξουν. Ηδη βέβαια έχουν στα χέρια τους μία εκδήλωση ενδιαφέροντος, όχι από τον Νίκο Αρβανιτίδη, ούτε από τον τρίτο πόλο, αλλά από τον Γιώργο Γαλανό.

Πριν από λίγο, ο πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος απέστειλε στην Αλκμήνης επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ομάδα. Σε αυτήν μεταξύ άλλων δηλώνει έτοιμος να αναλάβει, έχοντας επαφές ως επικεφαλής μίας πενταμελούς ομάδας, με παίκτες και προπονητές, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για δημιουργία αντιπαραθέσεων. Ωστόσο δεν δίνει καμίααπολύτως απάντηση στις βαρύτατες κατηγορίες από τον ΑΣ, που από την πλευρά του σημειώνει ότι δεν μπορεί ο κ. Γαλαν΄΄ος με όλες αυτές τις οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν να ζητάει εκ νέου την ομάδα. 

Ολα αυτά, μόλις μία μέρα μετά την ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Ερασιτέχνης, με αφορμή τις οφειλές που δημιούργησε κατά την παρουσία του στο ποδοσφαιρικό τμήμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η πρόταση κατατέθηκε στον ΑΣ την στιγμή που χθες ο ΑΣ γνωστοποίησε την πρόθεση άσκησης αγωγής κατά του κ. Γαλανού. Οι ιθύνοντες του ΑΣ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και νομικά, αλλά και ηθικά θέματα που θα προκύψουν αν η ομάδα αγωνιστεί στην Β εθνική και πλέον περιμένουμε και τις επίσημες αντιδράσεις.

H επιστολή Γαλανού αναφέρει:
“Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε το ενδιαφέρον μας, για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Παρακολουθώντας καθημερινά τα τεκταινόμενα, διαπιστώνουμε μετά λύπης μας, ότι η αγαπημένη μας ομάδας, όχι μόνο έχει χάσει το δρόμο της, αλλά και βρίσκεται τελματωμένη εδώ και μήνες σ’ αυτή την κατάσταση, χωρίς να υπάρχει κάποια διέξοδος για να ξεπεράσει αυτή τη βαθιά κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Εμείς, σαν γνήσιοι στρατιώτες στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΡΗΣ, δεν μπορούμε να μείνουμε απλοί παρατηρητές…

Για τον λόγο αυτό, σας καταθέτουμε σήμερα, έγγραφη πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν μπαίνουμε σε καμιά διαδικασία αντιπαράθεσης και διαμάχης, όπως γινόταν μέχρι τώρα, στα διοικητικά του ΑΡΗ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή και όποτε μας ζητηθεί, μπορούμε να αναλάβουμε για να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ, εκεί που του αξίζει.

Είμαστε μια 5μελής διοικητική ομάδα και έχουμε έρθει ήδη σε επαφή, με προπονητή, με τεχνικό διευθυντή και με ποδοσφαιριστές αξίας, προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό το αγωνιστικό τμήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι, όποια ζημιά έχει πάθει ο ΑΡΗΣ στο παρελθόν , έχει προκληθεί από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες.

Για το καλό του ΑΡΗ, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. Με εκτίμηση, Γεώργιος Γαλανός”.

Προτεινόμενα Άρθρα