«Στην ΓΣ όλες οι απαραίτητες απαντήσεις»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ας έρθει ο κ. Γαλανός να βρούμε μία λύση»

Την είδηση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Γιώργο Γαλανό επιβεβαίωσε ο ο Πασχάλης Καραγιάννης, μιλώντας στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air». 

Το μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στην κίνηση από πλευράς του πρώην υπευθύνου της ομάδας, ενώ σχολίασε επίσης και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος νωρίτερα βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά Γαλανού: «Υποστηρίζει ότι έχει κάνει επαφές και παίκτες. Είναι μία πενταμελής επιτροπή που θέλει να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σημειώνει επίσης ότι δεν έχει καμία πρόθεση αντιπαράθεσης με τον σύλλογο, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ χτες. Πως όμως να μην αντιπαρατεθούμε όταν υπάρχουν λογιστικά κενά; Εμείς είμαστε υπόλογοι στον λαό του ΑΡΗ. Το ζήτημα είναι ηθικό.

Δηλώνει ότι αγαπάει τον ΑΡΗ. Ας έρθει τότε να βρούμε μία λύση. Δεν θέλουμε να μαλώσουμε ή να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις στον σύλλογο. Θέλουμε ο σύλλογος να είναι αξιόπιστος στον οποιοδήποτε επενδυτή. Αν βλέπει ο κόσμος ότι έρχεται κάποιος στον ΑΡΗ και αφήνει μία… τόνγκα στον σύλλογο, θα το ξανασκεφτεί».

Για την ευθύνη των διοικητικών συμβουλίων την περίοδο θητείας του κ. Γαλανού: «Ολα ήταν σε ένα μπλοκάκι. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Για μένα το σωστό, είναι αυτό που κάνουν όλοι οι έφοροι. Δηλαδή έρχονται κάθε μήνα και κλείνουν τον λογαριασμό. Αν έγιναν αυτά τότε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ήταν αποτέλεσμα πίεσης και πολλών πραγμάτων».

Για το αν υπάρχουν άλλες προτάσεις μέχρι στιγμής: «Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμη μία πρόταση, αυτή του κ. Ζαμπέτα. Στην ουσία θέλει να αναβιώσει την παλιά ΠΑΕ, κάτι που αναφέρει και στο τέλος, λόγω της ρύθμισης των 100 δόσεων».

Για το πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση: «Θα γίνει ΔΣ σήμερα ή την Δευτέρα, για να ορίσουμε ημερομηνία. Θα έρθουν όλοι ενδιαφερόμενοι, για να υπάρξουν και οι απαραίτητες απαντήσεις».

Για την πρόταση Αρβανιτίδη και αν κατατεθεί μετά το πέρας της διορίας: «Και λίγο μετά τις 12 να έρθει, θα γίνει δεκτή. Οχι όμως αύριο. Πρέπει να σεβόμαστε στον σύλλογο που αγαπάμε».

Για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΑΣ: «Είναι περίπου στα 170. Ισως να μην υπήρξε μία μικρή αύξηση στο τελευταίο διάστημα».

Για το πόλο, του οποίου είναι και υπεύθυνος: «Εχουμε το πόλο, που παίζει άυριο στις 17:00 στο Ποσειδώνιο με το Οξυγόνο Συκεών, ενώ έχουμε άλλα δύο παιχνίδια την Κυριακή, πρωί και απόγευμα πάλι στο Ποσειδώνιο. Παίζουμε στα πλέι άουτ για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι να τα πάμε καλά και να μην στεναχωρηθούμε στο τέλος. Μαζί με το πόλο, θα ήθελα ο κόσμος να αγκαλιάσει όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά έχουμε ανάγκη τον κόσμο».

Προτεινόμενα Άρθρα