Η εταιρία με κύκλο εργασιών 1145 λίρες, που θέλει τον ΑΡΗ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Τι αναφέρεται στο διαδικτυο για τους Άραβες με έδρα το Λονδίνο!

Η πέμπτη πρόταση που κατατέθηκε από τον κ. Παπακωνσταντίνου με…αραβικό άρωμα είναι αυτή για την οποία γνωρίζουμε και τα λιγότερα.
Στο έγγραφο που κατατέθηκε στον ΑΣ ΑΡΗΣ, αναφέρονται τα εξής:

 «Σε όποιον μπορεί να αφορά,

Αυτή είναι η επιβεβαίωση ότι ο όμιλος μας ενδιαφέρεται να αποκτήσει αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα όπως αναφέρεται στο e-mailτης 9/7/2015. Είμαστε χαρούμενοι να υπογράψουμε, να ανταλλάξουμε περισσότερες πληροφορίες, να αξιολογήσουμε τα γεγονότα και τα νούμερα που αναφέρονται στην εκδήλωση ενδιαφέροντος».

Το έγγραφο υπογράφεται από τον JafarRaza, ο οποίος κατέχει το 35% των μετοχών της εταιρείας  που κατέθεσε το ενδιαφέρον της και έχει έδρα το Λονδίνο. Οπως τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου το αργότερο την Τρίτη θα κατατεθεί εγγυητική επιστολή, η οποία θα καταδεικνύει το μέγεθος της επένδυσης και θα αποτελεί, προφανώς, την καλύτερη απόδειξη για τη «σοβαρότητα» του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος. 

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Μετροσπόρ η εν λόγω εταιρία έχει κύκλο εργασιών 1145 λίρες(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), υποχρεώσεις 809.000 και ενεργητικό 811.000 ευρώ. Αναλυτικά:

Η επιστολή που κατατέθηκε στον Α.Σ. Αρης έχει το λογότυπο της εταιρείας ChatsworthConsortiumLimited και έδρα το Λονδίνο. Η εν λόγω εταιρεία, με βάση τα όσα μπορεί κανείς να «αλιεύσει» διαδικτυακά, ιδρύθηκε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας τον Μάιο του 2013 και λειτουργεί, προφανώς, ως θυγατρική της μεγαλύτερης εταιρείας που έχει έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ιδιοκτήτης του 35% της εν λόγω εταιρείας είναι ο JafarRaza (σ.σ. υπογράφει και την επιστολή στον ΑΣ Αρης), ενώ το 55% ανήκει στην WidianMohamad (Αλγερινής καταγωγής) η οποία και διευθύνει την εταιρεία. Εχει βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 809 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, το σύνολο του ενεργητικού της αποτιμάται σε 811 χιλιάδες λίρες, ενώ ο κύκλος εργασιών της είναι 1145 λίρες(!!!!!!!!). 

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αν και θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις και το αν παρουσιαστεί όντως κάποια εγγυητική. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα εγγυητική ύψους 2,5 εκ ευρώ είχε παρουσιάσει και ο κ. Κώνστας, αλλά στην συνέχεια αρνήθηκε να ελεχθεί η εγκυρότητα της, με τον κ. Τσάκα λίγους μήνες μετά να δηλώνει ότι συμμετείχε και αυτός σε αυτή την κίνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα