Κολοσσός… βενζινάς;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε… φούσκα πάει να εξελιχθεί το ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η 5η και τελευταία εκδήλωση ενδιαφέροντος που κατατέθηκε στον Ερασιτέχνη, δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά για την προέλευση της, στα οποία ο Ερασιτέχνης περιμένει απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες από το εκπρόσωπο της πλευράς των φερόμενων Αράβων, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Ευχή όλων φυσικά είναι να ισχύει και να πρόκεται για μία εταιρία-κολοσσό, που να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Ισως όμως να αποδειχθεί και… φούσκα, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τα δεδομένα που έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του έχει στα χέρια του ο Ερασιτέχνης αλλά και αυτά που προκύπτουν από το διαδίκτυο, η Chatsworth Consortium Limited εδρεύει στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου άφησε στον ΑΣ και τηλέφωνο επικοινωνίας, ίσως όμως και να μην είναι αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με την συγκεκριμένη εταιρία τηλεφωνικά, στον ίδιο αριθμό που έχει και ο Ερασιτέχνης στην κατοχή του, και αυτό που προκύπτει είναι ότι δεν πρόκειται για τίποτε άλλο, πέρα από ένα απλό… βενζινάδικο στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα το τηλέφωνο σήκωσε ένας υπάλληλος, Ινδικής καταγωγής. Μας επιβεβαίωσε ότι όντως καλέσαμε στην Chatsworth Consortium Limited, αλλά τόνισε ότι πρόκειται απλά για ένα πρατήριο καυσίμων και τίποτε άλλο. Μάλιστα όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει ενδιαφέρον για επένδυση σε ομάδα της Ελλάδος και συγκεκριμένα τον ΑΡΗ, έχασε τα λόγια του και φυσικά είπε ότι πρόκεται για ξεκάθαρο ψέμα, αφού πολύ απλά μιλάμε για ένα βενζινάδικο!

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί και από την πλευρά του Ερασιτέχνη, ο κ. Παπακωνσταντίνου καλείται να δώσει εξηγήσεις στους διοικούντες και να αποδείξει ότι η υπόθεση δεν είναι… φούσκα, συμπέρασμα στο οποίο οδηγείται πλέον μαθηματικά.

Προτεινόμενα Άρθρα