Συμφωνία που δεν ήξερε

από AllAboutARIS

Μικρό καλάθι από τον κόσμο του ΑΡΗ αλλά και υποχρέωση όλων των ενδιαφερόμενων να τον αντιμετωπίσουν με σεβασμό.

Η μάχη της οικογένειας Αρβανιτίδη με την πλευρά Κάλας για τους «κίτρινους» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στην προσπάθεια για την απόκτηση προβαδίσματος πέφτουν στο τραπέζι και ονόματα ποδοσφαιριστών. Θέλετε για να δείξουν ότι έχουν κάνει ήδη τα… κουμάντα τους στο μεταγραφικό παζάρι, ενδεχομένως για να προκαλέσουν τον ενθουσιασμό του κόσμου που πάντα ιντριγκάρεται από την παράθεση ονομάτων, ειδικά αν πρόκειται και για κάποιους που κάνουν γκελ στον κόσμο του ΑΡΗ. 

Μέχρι εδώ καλά. Το πράγμα ξεφεύγει όμως όταν αναπαράγονται ψεύδη και προσπαθεί είτε ο ένας είτε ο άλλος να χρησιμοποιήσει κάποιο όνομοα για καθαρά εμπορικούς λόγους. Για παράδειγμα ο Χaβίτο. Ο Ισπανός είχε πριν  από καμιά 20αριά μέρες μια επαφή με την πλευρά Κάλας, καθαρά στη λογική της βολιδοσκόπησης της πρόθεσής του να αγωνιστεί στη Football League. Χωρίς να πέσουν στο τραπέζι νούμερα. Ο 32χρονος παίκτης είπε ότι θα ήθελε να επιστρέψει και δεν είναι πρόβλημα για τον ίδιο να παίξει στη δεύτερη κατηγορία. Αφησε όμως την επόμενη συζήτηση για όταν ο ΑΡΗΣ θα γνωρίζει που θα αγωνιστεί. 

Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκπληξη έμαθε σήμερα από τα δημοσιεύματα ότι συμφώνησε ήδη με την πλευρά Αρβανιτίδη, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Επαναλαμβάνουμε, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να παίξει στη δεύτερη κατηγορία, πλην όμως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία πλευρά.

Προτεινόμενα Άρθρα