Ο ρόλος του Παπαδόπουλου

από AllAboutARIS

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πιερικού και επί πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ της Football League πήρε εξουσιοδότηση από τον Κάλας να τρέξει το κομμάτι της συμμετοχής του ΑΡΗ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Οι φήμες τον ήθελαν πριν από λίγες μέρες στο πλευρό του Αρβανιτίδη ως ενεργό μέλος στην προσπάθεια να πάρει τον ΑΡΗ. Εντελώς ξαφνικά, ο Κώστας Παπαδόπουλος, μέχρι πριν από λίγο καιρό ισχυρός άνδρας του Πιερικού, συντάχθηκε με τον Άλεξ Κάλας και αναλαμβάνει να βοηθήσει σε πρώτη φάση τον ομογενή επιχειρηματία στο κομμάτι που γνωρίζει καλύτερα, δηλαδή των σχέσεων με Football League και ΕΠΟ αφού είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος στη διοργανώτρια.

Έχει ήδη μιλήσει με τον Κάλας και εκτός απροόπτου, αν ο τελευταίος πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι ο εκπρόσωπος των κιτρίνων στην Αθήνα. Ο Παπαδόπουλος που τυγχάνει να είναι και νομικός διαβεβαίωσε τον Κάλας ότι ο ΑΡΗΣ θα παίξει τη νέα σεζόν στη Football League και μάλιστα από την Τρίτη θα είναι στην Αθήνα για να πιέσει αρχικά τη λίγκα να προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας ώστε στη συνέχεια η Football League να αποστείλει στις ομάδες την 48ωρη προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα ώστε να προκύψουν τα κενά.

Προτεινόμενα Άρθρα