"Τεράστιο το οικονομικό μπαγκράουντ του Κάλας"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μίλησε τόσο για τις προοπτικές ανόδου του ΑΡΗ, όσο και για την περίπτωση ανάληψης της ομάδας από τον κ. Κάλας για τον οποίο δήλωσε ότι θα έχει τεράστιο οικονομικό μπαγκράουντ και θα απογειώσει τον ΑΡΗ.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε:

“Πλέον οι διαδικασίες θα τρέξουν άμεσα από εδώ και στο εξής. Θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες στην πρώτη κατηγορία μετά και την απόφαση για την Κέρκυρα και στην συνέχεια η football league θα καλέσει να δηλώσουν συμμετοχές οι ομάδες που υποβιβάστηκαν μέσα σε 3 μέρες. Ο ΑΡΗΣ στην συνέχεια θα πρέπει να πάρει τα πρακτικά και να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο. Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη Δευτέρα αυτό θα έχει δρομολογηθεί. Ο ΑΡΗΣ είμαι βέβαιος ότι θα παίξει στην δεύτερη κατηγορία και σας το λέω και με βάση την θέση του αντιπροέδρου της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και ως δικηγόρος.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε και για την προοπτική ανάληψης της ομάδας από τον κ. Κάλας:
“Έχει φοβερό οικονομικό μπαγκράουντ ο Κάλας. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα. Είναι τεράστιο το οικονομικό μπάγκράουντ. Ο ΑΡΗΣ θα είναι με τον Κάλας ένα πολύ σημαντικό μέγεθος. Θα είναι αυτάρκης και ισχυρός πόλος εξουσίας στο ποδόσφαιρο. Θα είναι αυτάρκης, αξιοπρεπής και αυτοδύναμος ο ΑΡΗΣ με τον Κάλας χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν. Εχει πλάνο και για την ΠΑΕ, αλλά και για τα τμήματα του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Ο Καλαιτζίδης θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής που μπορεί να πάει ψηλά τον ΑΡΗ. Τώρα αναγκάζεται να κάνει και δουλειές στις οποίες δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως διοικητικός παράγοντας. Πλέον όμως θα ασχοληθεί μόνο σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, δηλαδή τον προπονητή. Δεν θα δυσκολευτεί να ανεβάσει τον ΑΡΗ γιατί το έχει κάνει πάρα πολλές φορές. Το μπάτζετ άλλωστε θα παίξει ρόλο και ο κ. Κάλας θα έχει ένα μπάτζετ το οποίο θα είναι πολύ μεγάλο και μακράν το μεγαλύτερο στην κατηγορία.

Ο ΑΡΗΣ είναι για μένα δεδομένο ότι θα παίξει στην football league και να ετοιμάζεστε αν την ομάδα έχει ο Κάλας για μεγάλη απογείωση”.

Προτεινόμενα Άρθρα