Ξύπνησαν και οι… Ισπανοί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρχίζει να γίνεται… κωμική η κατάσταση και ο ΑΣ καλείται να πάρει μέτρα

Ολα τα είχε ο ΑΡΗΣ, η έκτη πρόταση του έφτανε και μάλιστα από την πλευρά του Λουίς Ολιβερ. Ναι, του Ισπανού επιχειρηματία ο οποίος έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής δύο φορές για την ομάδα, πέραν των ανεπιτυχών προσπαθειών που πραγματοποίησε στην Λάρισα, από την οποία έφυγε κακήν κακώς.

Ο Ολιβερ ήταν εκείνος που πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχε συζητήσεις με την τότε διοίκηση του Ερασιτέχνη, αλλά δεν προσκόμισε ποτέ την εγγυητική για την οποία είχε δεσμευτεί. Εμφανίστηκε ξανά τον Ιανουάριο, όταν η ομάδα πέρασε στα χέρια του Αλεξ Κάλας, αλλά ο ΑΣ δεν του έδωσε το «οκ», όντας αρκετά επιφυλακτικός για το ποιόν του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Τώρα εμφανίζεται ξανά και μάλιστα σχετικά αργοπορημένα, συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, όταν δηλαδή η διορία που είχε δώσει ο Ερασιτέχνης, είχε ήδη λήξει. Το AllAboutARIS επικοινώνησε με την πλευρά του Ερασιτέχνη, ο ο οποίος θα πάρει τις αποφάσεις του στο αποψινό ΔΣ. Αν δηλαδή θα δεχτεί την πρόταση του Ολιβερ, κάτι που θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο ή και απίθανο. Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΣ ίσως θα πρέπει να κάνει ένα καλύτερο… φιλτράρισμα των προτάσεων, ώστε να εμφανιστούν μόνο οι σοβαρές ενώπιον του Σώματος στην Γενική Συνέλευση. 

Προτεινόμενα Άρθρα