Ψάχνει και αρειανούς

από AllAboutARIS

Στη Θεσσαλονίκη χθες ο Αρβανιτίδης για μια σειρά επαφών με στελέχη από την οικογένεια του ΑΡΗ για να ενισχύσει την πρότασή του.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης που ουσιαστικά κινεί τα νήματα και δίνει τον τόνο στην πρόταση του γιού του Νίκου για τον ΑΡΗ, αφού όπως υποστηρίζει έχει κάνει μια σειρά από συμφωνίες με παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ, αυτή την εβδομάδα θα ρίξει το βάρος του και σε ένα άλλο τομέα. Αυτόν της ενίσχυσης της πρότασής του και με άτομα που θα προέρχονται από την οικογένεια του ΑΡΗ. Είτε για να αναλάβουν διοικητικά πόστα είτε να καλύψουν θέσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για αυτό τον λόγο ο πρώην ισχυρός άνδρας της Βέροιας ήταν χθες στη Θεσσαλονίκη όπου είχε μια σειρά από επαφές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη προσεγγίσει το άτομο που επιθυμεί να αναλάβει ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ έχει ρίξει δίχτυα και σε μέλη του ερασιτέχνη ΑΡΗ. Κίνηση που έχει σκοπό φυσικά να μάθει μέσω κάποιων ανθρώπων την ανθρωπογεωγραφία του ΑΡΗ που είναι λογικό να μην την γνωρίζει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει άλλωστε ότι άλλο ΑΡΗΣ και άλλο Βέροια και ο τρόπος διοίκησης αλλά και οι απαιτήσεις είναι πολύ διαφορετικές.

Προτεινόμενα Άρθρα