«Να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ο νόμος με το μέρος του ΑΡΗ»

Στην κατάσταση που επικρατεί στον ΑΡΗ όπως και στην αναμονή που υπάρχει για τις οριστικές εξελίξεις, αναφέρθηκε ο Νίκος Γκόλιας, με συνέντευξη του στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ χαρακτήρισε μαρτύριο όλο αυτό που βιώνει η ομάδα, τόνισε ότι ο νόμος είναι με το μέρος της, ενώ έκανε και τον απολογισμό του για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Για τον έναν περίπου χρόνο που βρέθηκαν μέσα στα γήπεδα: «Τελειώσαμε την τελευταία ημέρα του Ιουνίου. Περιμέναμε μήπως η ομάδα δώσει αγώνες μπαράζ. Για μία ακόμη χρονιά βλέπουμε το ίδιο σενάριο, Β’ ή Γ’ Εθνικής. Εύχομαι αυτό το μαρτύριο να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην πάνε άλλο πίσω οι αποφάσεις».

Για τις φετινές συνθήκες, σε σχέση με αυτές που επικρατούσαν πέρυσι το καλοκαίρι: «Πέρυσι η ομάδα όριζε την τύχη της, τώρα όμως πρέπει να περιμένουμε. Ο νόμος είναι με το πλευρό του ΑΡΗ. Μακάρι να εφαρμοστεί και να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική».

Για το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες την όλη κατάσταση: «Ολα τα παιδιά ενημερώνονται. Σίγουρα είναι αγχωμένοι και περιμένουν να μάθουν νεότερα. Οσο δεν υπάρχουν ανακοινώσεις στενεύει ο κλοιός. Ολοι πάντως κάνουν υπομονή και περιμένουν να μιλήσουν με την ομάδα».

Για το κατά πόσο θα περιμένουν κάποιοι τον ΑΡΗ: «Ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η ομάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να παίξει στον ΑΡΗ, ακόμα και στην Β’ Εθνική. Στην τελευταία προπόνηση, ο κ. Καλαϊτζίδης είχε πει ότι θα μας ενημερώσει. Αυτήν την στιγμή όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε με κάποιον και περιμένουμε».

Για το θέμα των πληρωμών: «Οικονομικά, υπήρχε υγεία στο διάστημα της παρουσίας του κ. Κάλας. Η τελευταία πληρωμή έπεσε στην όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι θα καλυφθεί. Περιμένουμε τις εξελίξεις, πάντως με τον κ. Κάλας επικρατούσε υγεία στην ομάδα».

Για την απόδοση του ίδιου την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Αν εξαιρέσουμε το διάστημα του τραυματισμού μου, αισθανόμουν πολύ καλά και ήμουν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Μακάρι να ανέβει έστω κι έτσι».

Για το τι θεωρεί ότι έφταιξε και ο ΑΡΗΣ δεν τερμάτισε στην 1η θέση: «Ολοι έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και πήραμε τις ευθύνες μας. Το μεγαλύτερο μερίδιο, το έχουμε εμείς. Το μεγλαύτερο λάθος που έγινε ήταν πέρυσι. Οταν δηλαδή η ομάδα υποβιβάστηκε. Επρεπε να παρθούν γρήγορα οι αποφάσεις. Αποφασίστηκε αργά η Γ’ Εθνική. Ο προγραμματισμός ήταν πολύ κακός και τις πρώτες πέντε αγωνιστικές είχαμε αρκετές απώλειες βαθμών. Ετσι, δώσαμε δικαίωμα στις άλλες ομάδες να ελπίζουν και να πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο».

Προτεινόμενα Άρθρα