Ενημέρωση από εφορία

από AllAboutARIS

Αναλυτική κατάσταση των χρημάτων που χρωστάει ο ΑΡΗΣ στο Δημόσιο ζήτησε ο Αντώνης Ζαμπέτας για να τα δείξει στους εν δυνάμει επενδυτές ώστε να αποφασίσουν για την παλιά ΠΑΕ.

Συνάντηση με τους Οικονόμου, Χατζή και Ιωάννου είχε χθες ο Αντώνης Ζαμπέτας γύρω από την εκδήλωση ενδιαφέροντος που έχει καταθέσει. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος δεν πήρε ούτε χθες το σύνολο των απαντήσεων στα κρίσιμα ερωτήματα της πρότασής του αλλά τη δέσμευση ότι άμεσα ο ερασιτέχνης θα του παραδώσει τα οικονομικά στοιχεία με τα αναλυτικά χρέη της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ώστε να αποφασίσει το fund από το Κουβέιτ που εκπροσωπεί αν θα ενδιαφερθεί επίσημα αφού ο Αντώνης Ζαμπέτας είναι υπέρμαχος της διατήρησης της παλιάς ΠΑΕ εφόσον βρεθεί ο επενδυτής που θα αναλάβει να τα ρυθμίσει.

Σήμερα εκτός απροόπτου ο Λάκης Κλεώπας θα μεταβεί στην ΦΑΕ για το λόγο αυτό ως Πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ και θα ζητήσει ενημέρωση.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας δεν ανέφερε ούτε χθες το όνομα της εταιρίας αφού θέλει πρώτα να ενημερώσει το γραφείο στην Αγγλία που κάνει τη διαμεσολάβηση για όλες τις παραμέτρους της επένδυσης.

Προτεινόμενα Άρθρα