Αυτά είναι τα δεδομένα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την… κούρσα των «δύο», επιβεβαιώνoνται

Κάτι παραπάνω από 48 ώρες απέμειναν μέχρι την κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, από την οποία και θα προκύψει το… αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μία εβδομάδα μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και δύο μέρες πριν την ΓΣ, ο… χάρτης των προτάσεων έχει γίνει πιο ξεκάθαρος και επιβεβαιώνονται οι αρχικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για «κούρσα» των δύο επικρατέστερων πλευρών. Δηλαδή του Αλεξ Κάλας και του Νίκου Αρβανιτίδη.

Η απόσυρση του Γιώργου Γαλανού, οι επαρκείς απαντήσεις που δεν πήρε η πλευρά Ζαμπέτα- όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια – και η αβεβαιότητα γύρω από την πρόταση της πλευράς του  κ. Παπακωνσταντίνου, αφήνουν Κάλας και Αρβανιτίδη μόνους -τουλάχιστον για την ώρα- στην «μάχη» της Δευτέρας για την ανάληψη της ομάδας.

Η αίσθηση αυτή υπάρχει και στον Ερασιτέχνη, ειδικά από χτες, από την στιγμή που δεν παρατηρούν πρόοδο στις προτάσεις που περίμεναν κάποια εξέλιξη, δηλαδή τις τρεις που αναφέρονται παραπάνω. Επικρατεί πάντως η άποψη ότι εφόσον δεν υπάρξει κάποια άλλη κίνηση, τουλάχιστον από την πλευρά του κ. Παπακωνσταντίνου στην ΓΣ της Δευτέρας, οιτρεις συγκεκριμένοι πόλοι θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους στις διαδικασίες για το νέο μετοχικό κεφάλαιο. Σε ένα χρονικό σημείο όμως, στο οποίο ο εκάστοτε υπεύθυνος της ομάδας, θα έχει και το προβάδισμα, λόγω της δημιουργίας του ΤΑΑ που δρομολογεί ο Ερασιτέχνης.

Προτεινόμενα Άρθρα