Την ξέρουν όσο λίγοι…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δύο σωστές επιλογές από Κάλας και Αρβανιτίδη

Αλεξ Κάλας και Νίκος Αρβανιτίδης ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες των πλάνων τους για την ανάληψη του ΑΡΗ, στα οποία έχουν φροντίσει ήδη να συμπεριλάβουν κάποια πρόσωπα, γνωστά στους φίλους του ΑΡΗ.

Πρώτα βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου από πλευράς Αρβανιτίδη, για το οποίο σας ενημέρωσε πρώτο το AllAboutARIS, ενώ ακολούθησε η περίπτωση του Μπάμπη Τεννέ. Η διαφορά είναι ότι όσον αφορά τον «αλενατόρε», προορίζεται σίγουρα για προπονητής εφόσον η ομάδα ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ, ενώ σχετικά με τον Τεννέ, πιθανότατα θα έχει άλλο πόστο στην περίπτωση που αναλάβει ο Κάλας, κάτι που ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για δύο σωστές επιλογές, από πολλές απόψεις. Πρόκειται για δύο έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι… νιώθουν από τον ΑΡΗ και μπορούν να αφουγκράζονται καταστάσεις στον σύλλογο. Ισως όμως ο βασικός λόγος που επιλέχθηκαν από τους δύο ενδιαφερόμενους για την ομάδα, ήταν η εμπειρία και η γνώση τους πάνω στην Φούτμπολ Λιγκ. Αμφότεροι έχουν προπονήσει ουκ ολίγες ομάδες στην Β’ Εθνικής -πέραν της Σούπερ Λιγκ φυσικά- και σαφώς μπορούν να βοηθήσουν στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι και ο τομέας ευθύνης τους, έχοντας εικόνα για τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και για ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους. 

Η προοπτική ενός καθαρού και υγιούς ΑΡΗ, μόνο ευχαριστεί ηχεί στους δύο άνδρες. Το μόνο που απομένει να φανεί, είναι ποιος θα είναι ο… έμμεσος νικητής.

Προτεινόμενα Άρθρα