Από αναβολή σε αναβολή

από AllAboutARIS

Η Γ.Σ του Εργοτέλη αναβλήθηκε εκ νέου και πλέον τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν αφού ολα βρίσκονται στον.. αέρα όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της κατηγορίας που θα αγωνίζεται του χρόνου.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα ΓΣ του Εργοτέλη που θα αφορούσε το μέλλον του συλλόγου. Ο λόγος της αναβολής δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία και ποιες όχι.

Έτσι, δεν μπορούσε να υπάρξει σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας, καθώς όλα μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση παραμονής του στην κατηγορία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση για το πότε θα διεξαχθεί τελικά η ΓΣ με πιθανότερη ημερομηνία το τέλος του μήνα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι τελικές αποφάσεις που θα αφορούν τις Βέροια και Κέρκυρα. Η περίπτωση της Βέροιας μπορεί ακόμα να οδηγηθεί και στον CAS καθώς το πειθαρχικό όργανο την κάλεσε με διαφορετικό νόμο και πήρε την απόφαση επίσης με διαφορετικό νόμο, κάτι που έφερε και την προσφυγή από την πλευρά του Λεβαδειακού.

Όπως και να έχει, για ακόμα μία φορά ένα πρωτάθλημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν με τις ομάδες Α και Β να βρίσκονται όλο και πιο συχνά στο πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα