Υποχρεώσεις σε πολλά μέτωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα, εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος

Τις τελευταίες ημέρες, τα πάντα στον Ερασιτέχνη περιστρέφονται γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση σε αυτό. Πέραν όμως αυτού, υπάρχουν και άλλα ζητήματα στην ατζέντα του συλλόγου και τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν από την ερχόμενη Τρίτη.

Πρώτο φυσικά είναι αυτό του ποδοσφαίρου. Η υπογραφή δηλαδή του μνημονίου με τον νέο υπεύθυνο της ομάδας και οι διαδικασίες για την δημιουργία του ΤΑΑ, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τον ΑΣ, όπως για παράδειγμα η δόση του ΙΚΑ. Με το άνοιγμα των τραπεζών, ο σύλλογος καλείται να καταθέσει την επόμενη δόση, ώστε να είναι συνεπής στην ρύθμιση των 100 δόσεων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι τελικές ενέργειες που καλούνται να γίνουν, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή με την εφορία και να εφαρμοστεί η ίδια ρύθμιση

Παράλληλα, υπάρχουν εργασίες που πρέπει να γίνουν σε χώρους του γηπέδου και οι οποίες χρειάζονται επίσης ρευστό, ενώ πρέπει να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και στο βόλεϊ, τόσο διοικητικά όσο και οικονομικά.

Προτεινόμενα Άρθρα