"Ο Κάλας έχει βάλει χρήματα και αυτό μετράει"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα θέματα της ΚΑΕ και στην καταλυτική παρουσία του Νίκου Λάσκαρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Γενική Συνέλευση:

«Οι αντεγκλήσεις και οι εντάσεις ήταν πάρα πολύ λίγες σε μια σημαντική διαδικασία. Όλοι ήμασταν αγχωμένοι για το μέλλον του Άρη αλλά πρέπει να αποφασίσουμε τι Άρη θέλουμε. Και ο κ. Αρβανιτίδης και ο κ. Κάλας είχαν πολύ καλές διαθέσεις. Αυτό που μέτρησε ήταν πως ο κ. Κάλας παρά τα λάθη του έχει βάλει χρήματα και αυτό είναι που μετράει σήμερα. Δεν έχω κάτι με τον κ. Αρβανιτίδη αλλά τον είδα λίγο ανέτοιμο με θεωρητική πρόταση και χωρίς νούμερα. Ο κ. Κάλας είπε κάποια νούμερα και ήταν αυτός που έβαλε λεφτά”, είπε στον Αρένα για να συνεχίσει:

Για την παρουσίαση του Άλεξ Κάλας:

«Παρουσίασε ένα πλάνο και πρέπει να τιμήσουμε το γεγονός πως πήρε το αεροπλάνο από την Αμερική για να έρθει εδώ. Η ευθύνη του είναι πάρα πολύ μεγάλη και μας ενδιαφέρει να ανέβει η ομάδα υγιής στη Σούπερ Λιγκ. Βαρεθήκαμε στον Άρη να μην μιλάμε για αγωνιστικά».

Για την πίεση που δέχθηκε ο Άλεξ Κάλας για τον αδερφό του:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί μιλούσαμε για τον αδελφό του. Από εκεί και πέρα αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Για τα λίγα μέλη που ψήφισαν:

«Όντως ήταν πάρα πολύ λίγα τα μέλη και δεν ξέρω αν αυτή η διαδικασία άρμοζε στον Άρη. Από εκεί και πέρα ο κόσμος είναι κουρασμένος και οι εποχές είναι δύσκολες. Εμένα με ενδιαφέρει να φέρει κάποιος την ομάδα σε υγιή μονοπάτια. Πρέπει να μπει ο Άρης στον σωστό δρόμο. Πρέπει το μπάσκετ να γίνει προπομπός του ποδοσφαίρου. Η υγεία έκανε τον κ. Λάσκαρη να προχωρήσει».

Για τα λεφτά που μπορεί να βάλει κάποιος στη ΠΑΕ:

«Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει αύριο και να πει ότι βάζει 5.000.000 ευρώ. Από εκεί και πείρα ανάλογα με τα χρήματα που θα βάλει κάποιος θα πάει αναλογικά».

Για την στάση του Super 3:

«Ήταν καταλυτική η παρουσία του Super 3 και έδειξαν μια ώριμη στάση. Ο σύνδεσμος είναι σε άλλα χέρια και σε πολύ ώριμη στάση».

Για τις 100 δόσεις στη ΚΑΕ Άρης:

«Τελείωσαν όλα καλά. Ήταν το τελευταίο ποσό που εντάχθηκε από τις τελευταίες διοικήσεις. Απλά έπρεπε να γίνουν κάποιες διαδικασίες από την εφορία. Είχε αίσιο τέλος και αυτή η υπόθεση. Ο Άρης εφόσον πληρώσει την δόση αύριο είναι η πιο ενήμερη ομάδα φορολογικά στο ελληνικό μπάσκετ. Ο κ. Λάσκαρης ήταν ενημερωμένος από την πρώτη στιγμή και φυσικά τιμάει τα πάντα. Το ότι ήξερε ακριβώς τα νούμερα είναι κάτι που τον προσέλκυσε και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο ποδόσφαιρο».

Για το αν ο Άρης μπορεί να επιστρέψει στη κορυφή του Ελληνικού μπάσκετ:

«Με τον Νίκο Λάσκαρη μπορεί ο Άρης στα επόμενα χρόνια να πάει ψηλά. Έχουν μπει οι υγιείς βάσεις. Μπορεί να αργήσουμε αλλά βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πρόσκαιρες επιτυχίες. Εμείς θέλουμε να πάμε σε αργά και σταθερά βήματα».

Για την διοίκηση Αρβανίτη:

«Η διοίκηση Αρβανίτη είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος πόσα έχει πετύχει».

Για την εκκαθάριση της ΠΑΕ:

«Η εκκαθάριση της ΠΑΕ όσον αφορά το δικό μου κομμάτι έχει γίνει στις ημερομηνίες που έπρεπε να γίνει. Τώρα έχει μείνει το νομικό κομμάτι, πρέπει να τακτοποιηθεί το ακίνητο που είναι μια διαδικασία λίγο πιο χρονοβόρα αλλά προχωράμε κανονικά».

Προτεινόμενα Άρθρα