Μόνο για τα μπαράζ ο Καλαϊτζίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο 58χρονος τεχνικός θα καθοδηγήσει την ομάδα στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο, εφόσον χρειαστεί να γίνουν

Το κώλυμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, εφόσον ο αδελφός του πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ, αναγκάζει τον ΑΡΗ να «ψάχνεται» για την θέση του προπονητή, δεν αποκλείεται όμως να καλυφθεί εκ των έσω.

Σε πρώτη φάση, ο 58χρονος τεχνικός θα είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει την ομάδα στους αγώνες μπαράζ ανόδου, μόνο φυσικά αν χρειαστεί να γίνουν. Την νέα χρονιά όμως, η οποία λογικά θα βρει τον ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ, η λύση που προκρίνεται για τον πάγκο της ομάδας, είναι αυτή του Μπάμπη Τεννέ.

Ο έμπειρος τεχνικός προοριζόταν αρχικά για συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα. Από την στιγμή όμως που προέκυψε το θέμα με τον Καλαϊτζίδη, ο Αλεξ Κάλας βλέπει με καλό μάτι την προοπτική ανάληψη της ομάδας από την Μπάμπη Τεννέ. Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο που χαίρει της εμπιστοσύνης του ομογενή επιχειρηματία, γνωρίζει πολύ καλά την Φούτμπολ Λιγκ και διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται να βοηθήσει στην επίτευξη της ανόδου.

Η περίπτωση Τεννέ καθημερινά κερδίζει πόντους και με την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα