Αγριεμένη «βασίλισσα»! (vid)

από AllAboutARIS

Οι «μερένχες» δεν άφησαν περιθώρια στους «νερατζούρι», δείχνοντας, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, πως τη νέα σεζόν θα εμφανιστούν αποφασισμένοι για επιτυχίες.

Τον… χορό των γκολ άρχισε ο Χεσέ στο 29ο λεπτό, κάνοντας ωραία ενέργεια και ντρίπλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, «γράφοντας» το 1-0. Οι Μιλανέζοι προσπάθησαν να απαντήσουν, χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Κόβασιτς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Βαράν να κινείται ωραία μέσα στη μικρή περιοχή και να υποδέχεται τη σέντρα του Βάσκεθ για να σημειώσει το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χάμες Ροντρίγκες με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 88′, δείχνοντας πως μπορεί να υπάρξει κι άλλος εκτελεστής στα φάουλ εκτός του Κριστιάνο Ρονάλντο (ο οποίος έγινε αλλαγή στο 46′).

Η «βασίλισσα» λοιπόν έστειλε το μήνυμά της ενόψει της νέας χρονιάς ενώ η Ίντερ έδειξε πως θέλει δουλειά, παρά τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, ώστε να φτάσει και πάλι στο κορυφαίο επίπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα