Ο ΑΡΗΣ θα βαδίσει στον δρόμο που πρέπει

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μόνο στην ομάδα του ΑΡΗ μπορεί μια δημόσια τοποθέτηση να προκαλέσει αφορμή για σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Μόνο στον ΑΡΗ το πιο μικρό πράγμα μπορεί σε διάστημα δευτερολέπτων να διατρανωθεί και να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις κι αυτό όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν συνιστά έλλειψη σωστής νοοτροπίας από τη στιγμή στην οποία μονίμως για μια μερίδα ανθρώπων το δέντρο έχει μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το δάσος.

Ο ΑΡΗΣ οφείλει να προχωρήσει όντας απαγκιστρωμένος από τέτοιου είδους συμπεριφορές που αποτελούν χωρίς ίχνος αμφιβολίας τροχοπέδι για την υγεία που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να αποπνέει ο Σύλλογος. Πιο απλά αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να συμβεί εάν θέλουμε να μην κυνηγάμε μονίμως σκιές είναι να εκλείψουν οι στάσεις, καθώς και η νοοτροπία του απόλυτου ερασιτεχνισμού. Δεν γίνεται σε καμία των περιπτώσεων μια ανακοίνωση να πιπιλίζεται ως καραμέλα σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και συγκεκριμένα site τα οποία επιδιώκουν μετά μανίας να βρουν εφαρμογή στην ομάδα στοιχεία όπως η φαγομάρα, η μουρμούρα και η γνωστή σε όλους μας τα τελευταία χρόνια ανθρωποφαγία που εύκολα θα μπορούσε κανείς να πει πώς έχει καταδυναστεύσει τον ΑΡΗ.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδος μπορεί να μην άρεσε σε πολλούς, δεν πρέπει ωστόσο να παραμερίζουμε το γεγονός ότι ζούμε σε καιρούς δημοκρατίας και ο καθένας έχει δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης, διατύπωσης και εξωτερίκευσης της προσωπικής του άποψης. Πρέπει να αναλογιστούμε όλοι μας το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα επίσημα το που θα παίζει από την ερχόμενη περίοδο η ομάδα και για το λόγο αυτό έχουμε την υποχρέωση να προσηλωθούμε συστρατευμένα και συντεταγμένα ώστε να βοηθήσουμε ο καθένας από τη δική του σκοπιά στην συνέχιση της πορείας του ΑΡΗ η οποία πρέπει να είναι δεδομένη και απαγορεύεται να είναι διαπραγματεύσιμη και να μπαίνει κάτω από το καθεστώς των όποιων προϋποθέσεων.

Οι καταστάσεις διχόνοιας που δημιουργούνται εντέχνως από συγκεκριμένα μέσα επιβάλλεται κι όσο περνάει από το χέρι μας να είστε σίγουροι ότι θα πέσουν στο κενό.

Προτεινόμενα Άρθρα