Ένας στους 3 κερδίζει!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Τρεις παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο του ΑΡΗ για την θέση του σέντερ φορ.

Τρεις επιλογές παικτών που κάλλιστα μπορούν να αγωνιστούν στην Σούπερλιγκ και χωρίς καμία αμφιβολία στην δεύτερη κατηγορία είναι ότι καλύτερο για την θέση του σκόρερ.

Το AllAboutARIS έχει ήδη αναφερθεί στις περιπτώσεις του Μάντζιου, του Πετρόπουλου και του Κόστλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και οι τρεις παίκτες βρίσκονται στην ατζέντα των Καλαιτζίδη-Τεννέ αν και ξεκινούν υπό διαφορετική αφετηρία.

Στην περίπτωση του Μάντζιου υπάρχει καταρχήν ο Λεβαδειακός, αλλά και ενδιαφέρον από 2-3 ομάδες της Λίγκας. Εφόσον οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της Λιβαδειάς ο παίκτης θα αξιολογήσει τις προτάσεις που έχει. Ο ΑΡΗΣ τον θέλει, αλλά η τελική επιλογή θα είναι δική του με την Βέροια ειδικά να τον πιέζει αρκετά

Ο Κόστλι έχει ήδη δεχθεί κρούση, αλλά θα πιάνει και θέση ξένου, ενώ ερωτηματικό παραμένει σε ποια κατάσταση είναι σήμερα.

Ο Πετρόπουλος τέλος είναι σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση και παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην Β εθνική. Έχει και αυτός προτάσεις σχεδόν από την μισή Λίγκα, αλλά ο ΑΡΗΣ μπορεί να του δώσει και χρήματα, αλλά και κύρος έστω και στην δεύτερη κατηγορία.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ θέλει ένα ψηλό επιθετικό για την θέση του φορ και αν όλα πάνε καλά ο ένας εκ των τριών παραπάνω θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Προτεινόμενα Άρθρα