Ο έμπειρος και… διπλοθεσίτης Μελισσάς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το βασικό χαρακτηριστικό του Μελισσά, το οποίο ψάχνει ο Καλαϊτζίδης

Με την απόκτηση του Πασχάλη Μελισσά, ο ΑΡΗΣ δεν προχώρησε μόνο στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας χρονιάς, αλλά προσέθεσε εμπειρία στο ρόστερ του.

Ο 33χρονος μεσοαμυντικός έχει αρκετές παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, με «γεμάτες» χρονιές και τουλάχιστον πάνω από 20 συμμετοχές κάθε αγωνιστική περίοδο. Χαρακτηριστική είναι η τελευταία του χρονιά στην Σούπερ Λιγκ, την σεζόν 2013-14, όταν με την φανέλα του Παναιτωλικού κατέγραψε 40 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 5 γκολ με την ομάδα του Αγρινίου. Πέρυσι με την Λάρισα στην Β’ Εθνική, είχε 20 συμμετοχές χωρίς τέρματα. 

Ισως όμως το πιο βασικό χαρακτηριστικό του, το οποίο πιθανότατα άρεσε και στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είναι η δυνατότητα που έχει να καλύψει δύο θέσεις στην ενδεκάδα. Μπορεί να αγωνιστεί δηλαδή τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Από πέρυσι ήταν εμφανές ότι ο προπονητής του ΑΡΗ αρέσκεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παραπάνω από μία θέση, λύνοντας τα χέρια του σε διάφορες περιπτώσεις. Αυτό ισχύει και με τον Μελισσά, ο οποίος φυσικά πρέπει πρώτα να υπογράψει και εν συνεχεία να αποδώσει τα αναμενόμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως περιμένουν όλοι άλλωστε.

Προτεινόμενα Άρθρα