"Μεγάλη ομάδα και ιδανική περίπτωση ο ΑΡΗΣ"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο παίκτης του Λεβαδειακού τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΑΡΗ

Ο Ηλίας Κώτσιος επιβεβαιώσε την θέληση του να αγωνιστεί στον ΑΡΗ κάνοντας λόγο για ανεπίσημη κρούση σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις

Για το αν υπήρχε επαφή με τον ΑΡΗ: «Να σας πω την αλήθεια ανεπίσημα έχω κάνει μία κουβέντα. Γιατί και ο ΑΡΗΣ είναι σε μία διαδικασία να ανέβει, ο Λεβαδειακός να δικαιωθεί, οπότε επίσημη κουβέντα δεν μπορεί να γίνει. Μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ δεν μπορεί να σου είναι αδιάφορη. Μιλάμε όμως για μία αβέβαιη κατάσταση στον ΑΡΗ».

Για το αν η συζήτηση με τον ΑΡΗ έγινε και για τις δύο κατηγορίες: «Επειδή είμαι σε μία ομάδα που έχει δικαστικές αποφάσεις να περιμένει Σίγουρα κάθε απόφαση που θα παρθεί θα υπάρχουν εξελίξεις. Άλλες οι αποφάσεις του ΑΡΗ για Β΄Εθνική και άλλες για Γ΄Εθνική. Μπορεί ο Άρης να μην ενδιαφέρεται για τον Κώτσιο, για παράδειγμα. Το ποδόσφαιρο είναι οι παντού το ίδιο, θα έπαιζα στη Γ΄Εθνική με ένα μέγεθος σαν τον Άρη».

Τέλος, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε: «Αν παραμείνει ο Λεβαδειακός στη Σούπερ Λιγκ θα είμαι παίκτης ακόμα της ομάδας, αν πέσει τότε μένω ελεύθερος. Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον του ΑΡΗ είναι ανεπίσημο. Αλλα ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και ιδανική περίπτωση για κάθε ποδοσφαιριστή».

Προτεινόμενα Άρθρα