Προχωράει με Κόστλι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προβάδισμα στον επιθετικό από την Ονδούρα για την θέση του φορ

Η απόκτηση του βασικού επιθετικού έχει κυρίαρχη θέση στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΡΗ. Τα τρία ονόματα που βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στην σχετική λίστα, είναι αυτά των Μάντζιου, Πετρόπουλου και Κόστλι, με τον τελευταίο να έχει και το προβάδισμα αυτή τη στιγμή για να ντυθεί στα κίτρινα από την νέα χρονιά. 

Τις τελευταίες ημέρες δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη όσον αφορά τον επιθετικό από την Ονδούρα, δεν σημαίνει όμως ότι το ενδιαφέρον του ΑΡΗ έπαψε να υφίσταται. Ο παίκτης σε πρώτη φάση είχε ζητήσει κάποιες εγγυήσεις, τις οποίες και πήρε. Η κουβέντα πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει μπει στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, όπου πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποιο κώλυμα.

Ο Κόστλι θέλει να παίξει στον ΑΡΗ και εφόσον συμφωνήσει και η οικογένεια του να επιστρέψουν στην Ελλάδα, τότε θα ο 32χρονος φορ έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΡΗ.

Σύμφωνα πάντως με χθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας latribuna.hn ο Κόστλι βρίσκεται προ των πυλών της Marathon, με τον πρόεδρο του συλλόγου Rolando Pena να επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν επαφές με τον παίκτη, χωρίς ακόμα να του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. Οπότε και ο ΑΡΗΣ πρέπει να κάνει τις επιλογές του…άμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα