Κωδικός… εμπειρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις και συζητήσεις της ομάδας

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες ο ΑΡΗΣ είναι αρκετά δραστήριος στο μεταγραφικό «παζάρι», σε σύγκριση πάντα με την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ηδη έχει χαθεί αρκετό έδαφος και ουσιαστικά οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» να το καλύψουν, έχοντας βάλει σε εφαρμογή τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ενας σχεδιασμός που περιλαμβάνει αρκετές παραμέτρους, μία από τις πιο σημαντικές όμως, είναι η εμπειρία.

Η συμφωνία με τον Μελισσά και οι προχωρημένες συζητήσεις με τον Κώτσιο, κάνουν φανερή την διάθεση του ΑΡΗ να προσθέσει εμπειρία στο ρόστερ του. Μία εμπειρία που δεν διέθετε τουλάχιστον το πρώτο μισό της περσινής χρονιάς και όπως φάνηκε του κόστισε. Και μάλιστα πολύ άσχημα… 

Σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, ο ΑΡΗΣ φέτος έχει την δυνατότητα και αρκετές προϋποθέσεις για να προσελκύσει κάποιους παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για την κατηγορία. Τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτές των Μελισσά, Κώτσιου, ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε τον Κόστλι. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο φορ, ο οποίος βάσει του βιογραφικού του, μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση για την κορυφή της επίθεσης, αρκεί να υπάρξει θετική εξέλιξη στις επαφές των δύο πλευρών. 

Προτεινόμενα Άρθρα