Ο Κόστλι και οι άλλοι…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το χαμένο έδαφος προσπαθούν να καλύψουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ

Γεμάτη αναμένεται να είναι και αυτή η εβδομάδα για τον ΑΡΗ όσον αφορά το μεταγραφικό, στο οποίοι οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» για να καλύψουν το ήδη χαμένο έδαφος.

Οι περιπτώσεις των παικτών που απασχολούν τους «κίτρινους» είναι αρκετές και είναι σε εξέλιξη μία προσπάθεια αξιολόγησης τους, ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Βέβαια ήδη υπάρχουν συζητήσεις με κάποιους και πιθανότατα εντός της εβδομάδας να υπάρχουν να αποτελέσματα αυτών.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Κόστλι. Ο 32χρονος φορ παραμένει η πρώτη επιλογή του ΑΡΗ για την κορυφή της επίθεσης. Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα στο οικονομικό, εύκολα ή δύσκολα όμως θα δώσουν τα χέρια και ο παίκτης, εκτός απροόπτου, θα ντυθεί στα «κίτρινα» την νέα χρονιά.

Παράλληλα με το θέμα του επιθετικού, ο ΑΡΗΣ κινείται για την ενίσχυση των άλλων θέσεων, προσπαθώντας να προσελκύσει παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Με τον Μελισσά τα κατάφερε, η καθυστέρηση όμως που υπάρχει σχετικά με το θέμα της ανόδου, κάνει δύσκολο το έργο του, όπως φάνηκε για παράδειγμα στην περίπτωση του Κάσες. Για αυτό και ελπίζει σε άμεσες εξελίξεις, ώστε να «τρέξει» πιο γρήγορα τον σχεδιασμό και παράλληλα να επικυρώσει τις συμφωνίες που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Προτεινόμενα Άρθρα