Επικοινωνία Οικονόμου-Γκιρτζίκη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέες διασφαλίσεις από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν και στην πράξη

Η άνοδος και πότε θα οριστικοποιηθεί αυτή, είναι το θέμα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τον ΑΡΗ, ο οποίος για την ώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, παρά να περιμένει.

Ολο αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πάρει διασφαλίσεις και μάλιστα από τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος έχει τονίσει επανειλημμένως ότι θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Κάτι που έχει και στην χτεσινή του επικοινωνία με τον Τάσο Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΑΣ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ, ακούγοντας νέες διασφαλίσεις για την άνοδο της ομάδας. Ο κ. Γκιρτζίκης υποστήριξε ότι η μέχρι τώρα καθυστέρηση δεν έχει να κάνει με την Ομοσπονδία και τόνισε ότι οι κανονισμοί θα εφαρμοστούν κανονικά, οδηγώντας τον ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ. Μένει να φανεί πλέον αν όλα αυτά θα ισχύσουν ή ο κ. Γκιρτζίκης θα αποδειχθεί ανακόλουθος των όσων έχει δηλώσει το τελευταίο διάστημα. Για αυτό και ο ΑΡΗΣ, για να είναι σίγουρος, θα πρέπει να εμμείνει στις θέσεις του με συνεχείς πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, από την στιγμή που το όλο θέμα έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία.

Προτεινόμενα Άρθρα