«Μονόδρομος τα μπαράζ, εάν είναι δύο τα κενά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής των νέων μεταγραφών»

Ισως η πιο οργανωμένη ομάδα, εκτός του ΑΡΗ, από τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής είναι η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως επιβεβαίωσε ο Οδυσσέας Δράκος.

Ο χρηματοδότης της ομάδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» για το όλο θέμα με την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ και τις παραμέτρους που υπάρχουν.

Για την όλη κατάσταση σχετικά με το θέμα της ανόδου: «Είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Ελπίζουμε άμεσα να επικυρωθούν οι βαθμολογίες, να τελειώσουν όλες οι δικαστικές υποθέσεις και να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά».

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Καραϊσκάκη: «Προσπαθούμε αλλά δεν φτάνει μόνο η οργάνωση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν».

Για την πληροφόρηση που έχει σχετικά με τους αγώνες μπαράζ: «Εφόσον οι θέσεις που υπάρχουν είναι δύο, τα μπαράζ είναι μονόδρομος».

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Εχουμε ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και 21 μέρες. Πήραμε το ρίσκο μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, να αφήσουμε τους παίκτες να πάνε διακοπές. Πλέον έχουμε τελειώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και χτες δώσαμε το πρώτο μας φιλικό».

Για την ενημέρωση που έχει σχετικά με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ: «Εχουμε ήδη τέσσερις νέους παίκτες, οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν. Είναι σαφής ο κανονισμός. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής νέων μεταγραφών. Δεν είναι και δίκαιο».

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα