«Οταν έρθει η άνοδος,θα δρομολογηθούν όλα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Αν πάνε καλά τα πράγματα, όλα αυτά θα ξεχαστούν»

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και μέλος της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα της ομάδας και τόνισεν ότι εφόσον τελειώσει το θέμα της ανόδου, όλα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Αναλυτικά

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Τουλάχιστον φέτος ξέρουμε ποιος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας, για να τρέξει κάποια πράγματα. Όλα δείχνουν θετικά για την άνοδο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

Για το θέμα των μπαράζ: «Αν όλα πάνε καλά, θεωρώ ότι θα αποφύγουμε τα μπαράζ. Βλέπουμε σε τι κατάσταση είναι κάποιες άλλες ομάδες. Για αυτό και πιστεύω ότι είναι πιθανόν να μην γίνουν».

Για το κλίμα ανησυχίας που υπάρχει στον ΑΡΗ: «Είναι φυσιολογικό όταν μιλάμε για μία ταλαιπωρημένη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι τώρα η ομάδα στην προετοιμασία και να γίνονται μεταγραφές; Αν όμως τελειώσουν όλα καλά, αυτά θα ξεχαστούν».

Για την δυσκολία του ΑΡΗ στις συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, λόγου της καθυστέρησης στο θέμα της ανόδου: «Το brand name της ομάδας είναι πολύ δυνατό. Επίσης οι παίκτες ξέρουν ότι υπάρχει μία σταθερή κατάσταση στο οικονομικό. Αν από την αρχή είχαν πάει όλα καλά, τώρα δεν θα περιμέναμε. Αλλά κάτι θα γίνει».

Για το μεταγραφικό σκέλος: «Πρέπει να κάνει μεταγραφές από Σούπερ Λιγκ αλλά και παικτών που έχουν εμπειρία από την Φούτμπολ Λιγκ».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Όταν τα πήρε όλα πάνω του, είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό. Δεν υπήρξε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όταν όμως έρθει η άνοδος και προχωρήσουν τα πράγματα, σε έναν μήνα δεν θα τα θυμόμαστε αυτά».

Για τον Αλεξ Κάλας: «Ο,τι έχει πει, το έχει κάνει. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τον ίδιο και δεν υπάρχει λόγος να τον αμφισβητούμε».

Για την διαδικασία της εκκαθάρισης: «Ξέρουμε ότι η διαδικασία τρέχει και όλα πάνε καλά. Ειδικά εμάς, μας ενδιαφέρει άμεσα. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την σύσταση της νέας εταιρίας».

Προτεινόμενα Άρθρα