«Δύσκολο να γίνουν τα μπαράζ με τα περσινά ρόστερ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στάση αναμονής και στην Κηφισιά, η η οποία προετοιμάζεται κανονικά και κινείται στο μεταγραφικό παζάρι

Ετοιμη να συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ εφόσον γίνουν αυτοί είναι η Κηφισιά, σύμφωνα με τον ΔΗμήτρη Παπασπύρου. Ο προπονητής του αθηναϊκού συλλόγου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» και αναφέρθηκε στην όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και φυσικά στην αναμονή που υπάρχει για τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με την άνοδο.

Για την κατάσταση αυτή τη στιγμή στην Κηφισιά: «Εχουμε ξεκινήσει προπονήσεις από τις 18 Ιουλίου. Είμαστε σε αναμονή για τα μπαράζ και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Για τους αγώνες μπαράζ και αν θα επιτραπεί να συμμετάσχουν και οι μεταγραφές των ομάδων: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό, γιατί μία ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές, από την στιγμή που θέλουν να φύγουν. Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν οι αγώνες μόνο με τα περσινά ρόστερ».

Για το ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή: «Εχουμε περίπου 20 παίκτες. Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων, για να κάνουμε και τις κατάλληλες κινήσεις. Μία από τις κινήσεις που κάναμε ήταν ο Γεωργίου, με εμπειρία σε Α’ και Β’ Εθνική. Εχουμε και άλλα παιδιά με εμπειρία, απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει φιλοδοξία από την διοίκηση. Προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό και δίνει πολλές λύσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα