«Ντροπιασμένος για το θέατρο που έκανα» (vid)

από AllAboutARIS

Την περασμένη Κυριακή δημοσιεύτηκε ένα απίστευτο βίντεο στο οποίο δείχνει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νόρκεπινγκ και την ΑΪΚ Στοκχόλμης την απίστευτα αποτυχημένη προσπάθεια του Αντρέας Γιόχανσον να κάνει θέατρο, θέλοντας να κερδίσει την αποβολή από τον αντίπαλό του, τον Μπανγκουρά.

Ο 33χρονος αμυντικός της Νόρκεπινγκ σε μια ανύποπτη φάση έπεσε πάνω στον αγκώνα του επιθετικού της ΑΪΚ, προκαλώντας τα γέλια όσων είχαν αντιληφθεί τι συνέβη.

Με τον ντόρο να έχει κοπάσει, ο πολύπειρος αμυντικός μίλησε στο σάιτ της Νόρκεπινγκ, δηλώνοντας ντροπιασμένος για την ενέργειά του και προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη.

«Έχασα προ στιγμήν το μυαλό μου και για αυτό είμαι ντροπιασμένος. Αυτό που έκανα ήταν λάθος και δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο. Όταν βλέπω ανάλογες ενέργειες στην τηλεόραση εξοργίζομαι και θλίβομαι που τώρα το έκανα εγώ.

Δεν είμαι καθόλου περήφανος για την ενέργειά μου. Η αφοσίωσή μου και η επιθυμία μου να νικάω δεν έχει επηρεαστεί. Θα συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά για να γίνω το υπόδειγμα εντός και εκτός γηπέδου, όπως είναι η επιθυμία μου».

Προτεινόμενα Άρθρα