Συμφωνία με Καμαρά!

από AllAboutARIS

Ο Τζον Καμαρά είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος για να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο 27χρονος παίκτης (γεννημένος στις 12 Μαιου του 1988) είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία. Μάλιστα και στις δύο αυτές ομάδες, προπονητής του ήταν ο Μπάμπης Τεννές του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή για να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου στον ΑΡΗ της ερχόμενης σεζόν.

Ο Καμαρά ξεκίνησε την καριέρα από τον Λίβανο στην Τάντανουρ Σουρ όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί, αγωνίστηκε τις σεζόν 2012-13 (34 συμμετοχές στη Β’ Εθνική) και 2013-14 (13 συμμετοχές στη Superleague). Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για τη Λαμία και στη περσινή σεζόν στη Football League είχε 17 εμφανίσεις.

Χαρακτηριστικό της θητείας του στην Λαμία ήταν ο αποκλεισμός του από την ομάδα λόγω… Εμπολα. Συγκεκριμένα, ο Καμαρά βρέθηκε στο Καμερούν για να αγωνιστεί στον αγώνα Σιέρα Λεόνα-Καμερούν για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα και κατά την επιστροφή του, οι άνθρωποι της Λαμίας του απαγόρευσαν να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες φοβούμενοι την εξάπλωση του ιού Εμπολα. Το περιστατικό έφτασε μάλιστα μέχρι το BBC και διατάραξε τις σχέσεις του παίκτη με την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση αυτά αποτελούν παρελθόν και ο Τζον Μπανκολέ Καμαρά (όπως είναι το πλήρες όνομά του) θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΑΡΗ (ο δεύτερος ξένος μετά την συμφωνία με τον Κάρλο Κόστλι όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το allaboutaris) καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος ως προσωπική επιλογή του Μπάμπη Τεννέ.

Προτεινόμενα Άρθρα