Με το βλέμμα στην εφέσεων…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αισιοδοξία στις τάξεις των «Φαιάκων»

Η μεγάλη μέρα για την Κέρκυρα έφτασε, αφού σήμερα θα μάθει οριστικά την λατηγορία που θα αγωίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα κάνει μέχρι το μεσημέρι γνωστή την απόφαση της για τους «Φαίακες», οι οποίοι αισιοδοξούν ότι θα δικαιωθούν και σε δεύτερο βαθμό. Μά υπόθεση, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται να επηρεάσει και τον ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα, εφόσον η Κέρκυρα δικαιωθεί, τότε ο Λεβαδειακός θα υποβιβαστεί οριστικά, εξέλιξη που θα σημάνει και την απόκτηση του Ηλία Κώτσιου. Ο 38χρονος στόπερ τα έχει βρει σε όλα με τον ΑΡΗ, με την προϋπόθεση όμως ότι οι Βοιωτοί δεν θα αγωνίζονται την νέα χρονιά στην Σούπερ Λιγκ.

Στο άλλο σενάριο που θέλει την Κέρκυρα να μην δικαιώνεται, είναι πολύ πιθανόν οι «Φαίκαες» να υποβιβαστούν απευθείας στην Γ’ Εθνική. Η εξέλιξη αυτή θα ανοίξει ακόμη μία θέση στην Φούτμπολ Λιγκ της νέας χρονιάς και έτσι θα αυξηθούν κατά πολύ οι πιθανότητες αποφυγής της διαδικασίας των μπαράζ. Δεν αποκλείεται βέβαια την θέση της Κέρκυρας να πάρει ο Απόλλων Σμύρνης αντί για τον Λεβαδειακό και έτσι το κέρδος του ΑΡΗ να είναι διπλό. Λίγη ακόμη υπομονή μέχρι το μεσημέρι…

Προτεινόμενα Άρθρα