Νίκη για Λίβερπουλ με Γουλβς

από AllAboutARIS

Με δύο γκολ προς το τέλος, η Λίβερπουλ λύγισε με 2-0 την Γουλβς και πλησίασε στο Champions League, έχοντας για βασικό τον Τσιμίκα που έδωσε και ασίστ.
Η Γουλβς μπήκε πολύ καλά στο ματς και μάλιστα απείλησε στο 4’ με τον Μουτίνιο, όμως όσο η ώρα περνούσε η Λίβερπουλ ανέβαινε. Στο 20’ ο Ζότα δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά και στο φινάλε του πρώτου μέρους χάθηκαν ευκαιρίες για τους Reds, όμως ο Ελιοτ δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά σε άδειο ουσιαστικά τέρμα (40’) και είδε τον Σα να του βάζει stop (45+2’).

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Κλοπ έκαναν τη δουλειά. Στο 55’ ο Ελιοτ ολοκλήρωσε το… χατ-τρικ με τις χαμένες ευκαιρίες και στο 65’ το γκολ του Νούνιες ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Ζότα στον Κίλμαν.

Χρειάστηκε να έρθει το 73’ για να σκοράρει ο Φαν Ντάικ από κοντά μετά την ασταθή επέμβαση του Σα και το γύρισμα του Ζότα και 4 λεπτά αργότερα ο Σαλάχ με το γόνατο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από την τρελή κούρσα και την ασίστ του Τσιμίκα (2-0). Για 6η σερί χρονιά στην Λίβερπουλ, ο Αιγύπτιος έφτασε τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα