Μένει και φέτος ο Ντε Χέα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον Γιουνάιτεντ παραμένει ο Ισπανός πορτιέρε

Όσο κι αν το έψαξε από… χίλιες μεριές, ακόμα κι αν έχασε τον Ικέρ Κασίγιας, η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει ξανά στο συρτάρι τον φάκελο Ντε Χέα, για να τον ξαναβγάλει το επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Με τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Αγγλία να ξεκινάει το Σάββατο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν’ ανοίγει την αυλαία με παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ, το μεσημέρι (14:45 ώρα Ελλάδας), τα πράγματα ξεκαθάρισαν, όπως ακριβώς τα ήθελε ο Φαν Χάαλ.

Αν και είχε κάνει λόγο για δύσκολη κατάσταση, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον Ισπανό πορτιέρο που ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του, τελικά ο Ντε Χέα θα τιμήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η Ρεάλ απέκτησε τον Κασίγια, έχει τον Κέιλορ Νάβας και προς το παρόν, φαίνεται… ανούσια η απόκτησή του πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια σημαντική πώληση όπως τα προηγούμενα χρόνια. Από τη στιγμή που και η Άρσεναλ, όσο κι αν θέλει τον Μπενζεμά, δύσκολα θα καλύψει τις απαιτήσεις των «μερένχες», η υπόθεση Ντε Χέα θα ξαναβγεί στο προσκήνιο σε έναν χρόνο από τώρα…

Πηγή: gazzetta.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα