Ψάχνει ένα…. όνομα

από AllAboutARIS

Ο Αλέξ Κάλας προσπαθεί να ανεβάσει τον πήχη αναζητώντας τουλάχιστον μια μεταγραφή επιπέδου Σούπερ λίγκ.

Η αρχή με την συμφωνία απόκτησης των Κάρλο Κόστλι και Τζον Καμαρά μπορεί να χαρακτηριστική ενθαρρυντική για τον ΑΡΗ αλλά και ενδεικτική των προθέσεων του Αλεξ Κάλας να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες από το πάνω ράφι αφού ειδικά ο επιθετικός από την Ονδούρα μπορεί να θεωρηθεί και οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα της Football League. Δεν αρκούν όμως. Για αυτό ο Κάλας προσπαθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες να φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης 1-2 παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, γνωρίζοντας φυσικά ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή στη Football League και δύσκολα ξένος ποδοσφαιριστής επιπέδου έρχεται να αγωνιστέι σε χαμηλότερη κατηγορία.

Δηλώνει όμως διατεθειμένος, αν βρεθεί κάτι που να αξίζει, να ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ και για 1-2 ποδοσφαιριστές να δώσει και πάνω από 100.000 ευρώ αφού το… χρήμα, εφόσον υπάρχει, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ειδικά για τον δεύτερο σέντερ φορ που αναζητά ο ΑΡΗΣ για να πλαισιώσει τον Κόστλι.

Ο Κάλας έδωσε τη σχετική εντολή και ήδη Τεννές και Καλαϊτζίδης έχουν στα χέρια τους κάποιες προτάσεις με ξένους και κοινοτικούς επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα για κάποιους από αυτούς θα ζητήσουν την βοήθεια του Ντίτερ Χένες λόγω των διασυνδέσεων που έχει ώστε να τους πείσουν να αγωνιστούν στη Football League. Η στροφή στην ξένη και κοινοτική αγορά για την… υπέρβαση υπαγορεύεται και από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα παίκτες που να πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές.

Προτεινόμενα Άρθρα