«Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Με μερικές προσθήκες, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με την άνοδο»

Για το μέγεθος του ΑΡΗ και πως αντιμετώπισε την πρόταση της ομάδας: «Σίγουρα ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη ομάδα. Όταν ήμουν στην Πολωνία με την ΑΕΚ, ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του και το είδα πολύ ζεστά. Μίλησα με τον κ. Καλαϊτζίδη, κατάλαβα ότι με ήθελε και έτσι ήρθα».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΑΡΗ και το κατά πόσο αισθάνεται πίεση: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα απαιτήσεις. Το σημαντικό είναι να τα δίνεις όλα στην προπόνηση, για να παίρνεις αυτό που θέλεις στους αγώνες. Ο ΑΡΗΣ είναι μία καλή προοπτική για να συνεχίσω την καριέρα του».

Για την χτεσινή του πρώτη προπόνηση με την ομάδα: «Όλα ήταν τέλεια. Τα παιδιά είναι πολύ φιλικά και πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Τακτικά, είμαι καλός πίσω στην άμυνα, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα μπακ πρέπει να ανεβαίνουν ψηλά και να βοηθούν στην επίθεση, κάτι που μπορώ να κάνω».

Για το αν υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι: «Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Για μένα το σημαντικό είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω τον ΑΡΗ».

Για το πώς περιμένει το νέο πρωτάθλημα: «Περιμένω ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με μερικές προσθήκες ακόμα όμως, ο ΑΡΗΣ δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα με την άνοδο».

 

Προτεινόμενα Άρθρα