Πήρε και Φάμπιο

από AllAboutARIS

Στην 5η του μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον πορτογάλο παίκτη που θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Ζλάτιμπορ.

Ο ΑΡΗΣ μετά τους Μελισσά, Πεταυράκη, Κόστλι και Καμαρά ήρθε σε συμφωνία με ακόμη ένα κοινοτικό ποδοσφαιριστή που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον πορτογάλο Φάμπιο Ταβάρες που τα τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου ενώ το τελευταίο εξάμηνο ήταν δανεικός στην Κέρκυρα. Ο γεννημένος στις 26 Μαρτίου του 1988 παίκτης που ξεκίνησε από την Ρίο Αβε αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλά κυρίως στη δεξιά πλευρά και ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 για λογαριασμό των Χανίων που αγωνίζονταν τότε στη Γ΄ Εθνική (δοκιμάστηκε από τον τότε τεχνικό των Χανίων Γιάννη Πετράκη).

Στην πρώτη του ελληνική εμπειρία μέτρησε 15 συμμετοχές και δυο γκολ. Την επόμενη σεζόν πήρε προαγωγή στη Football League φορώντας για το πρώτο μόνο εξάμηνο τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών (12 συμμ-δυο γκολ) πριν πάρει μεταγραφή για τον Ατρόμητο και το βάπτισμα του πυρός στη Σούπερ Λιγκ. Σε 2,5 χρόνια στον Ατρόμητο αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια κυρίως ως αλλαγή (μόλις τέσσερα στο αρχικό σχήμα). Με την Κέρκυρα το τελευταίο εξάμηνο μέτρησε 13 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Φάμπιο έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από τον Ατρόμητο και παρά το γεγονός ότι η Κέρκυρα ήθελε να τον αποκτήσει , επέλεξε τον ΑΡΗ. Ο Φάμπιο διακρίνεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος, εκρηκτικός αλλά δεν φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα