«Αν μπορεί μια ομάδα, είναι η Μπαρτσελόνα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν μη τι άλλο, το πιστεύει! Ο Λουίς Ενρίκε μπορεί να χρειαστεί μέρες για να συνέλθει από το στραπάτσο της Μπαρτσελόνα από την Μπιλμπάο στον πρώτο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ (4-0), ωστόσο δεν χάνει την πίστη του για ανατροπή στη ρεβάνς της Δευτέρας στο «Καμπ Νου».

«Τη Δευτέρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Παίξαμε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κάνει μια τέτοια ανατροπή, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε», τόνισε.

Ο προπονητής των Καταλανών επωμίστηκε και το βάρος της ευθύνης. «Έπρεπε να κάνω πολλές αλλαγές γιατί είχαμε μόνο τρεις μέρες ξεκούρασης μετά το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Το πρόγραμμά μας είναι βαρύ, αλλά δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας και έδωσε συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο», ανέφερε.

Όσο για το αν ανησυχεί για τα οκτώ γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα του στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν; «Φυσικά κι ανησυχώ. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ και πρέπει να διορθωθούμε», απάντησε.

Προτεινόμενα Άρθρα