Παλιά και νέα δίδυμα

από AllAboutARIS

Τα ακλόνητα δίδυμα, οι νέες φιλίες, οι ξένοι που ξανασυναντήθηκαν και οι βενιαμίν της παρέας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Σε κάθε προετοιμασία, διάστημα δηλαδή που οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να μένουν για πολλές ώρες μαζί στο ξενοδοχείο και το δωμάτιο, δίνεται η αφορμή να διαπιστώσουμε ποιοι… κόλλησαν με ποιους, ποιοι… ξανασυναντήθηκαν και ποιες φιλίες αντέχουν κατά κάποιο τρόπο στο χρόνο. Στο Ζλάτιμπορ αρκετά δίδυμα παραμένουν ακλόνητα, κάποια νέα δημιουργήθηκαν και η ζωή συνεχίζεται.

Σαμαράς και Γεωργιάδης για παράδειγμα είναι σχεδόν αυτοκόλλητοι και εκτός από το ότι μοιράζονται και στο Ζλάτιμπορ το ίδιο δωμάτιο, κυκλοφορούν σχεδόν παντού μαζί. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Σουνά-Γκόλια που παραμένουν… σιαμαίοι ενώ το ίδιο δωμάτιο μοιράζονται και άλλοι δυο παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα. Ο Αντώνης Καπνίδης με τον Πέτρο Μπαιμάκη. Άλλο ένα περσινό δίδυμο που… κούμπωσε από το Γενάρη και μετά είναι του Καλογέρη με τον Φυσέκη ενώ μαζί είναι ο Μάριος Παπαδόπουλος με τον Γιάννη Ντούγκα.

Όσο για τους καινούργιους καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε το γεγονός ότι Κάρλο Κόστλι και Γκιγέρμο Πέρεθ είναι συνέχεια μαζί αφού εκτός του ότι μιλούν την ίδια γλώσσα, γνωρίζονται και από την κοινή τους παρουσία στη Βέροια. Δίδυμο έχουν συνθέσει και ακόμη δυο νιόφερτοι στην ομάδα, ο Τζον Καμαρά με τον Φάμπιο. Δίδυμο έχουν σχματίσει και οι δυο έλληνες που προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ, ο Πεταυράκης με τον Μελισσά. Ο Λιόνης από την άλλη γνωρίζεται από παλιά με τον Γιάννη Καλαϊτζίδη και είναι μαζί στο δωμάτιο.

Τυχερός ή άτυχος, αυτός ξέρει καλύτερα, για λίγο ήταν ο Γκαέλ Νλουντούλου. Κανονικά θα ήταν με τον Κωνσταντινίδη αλλά ο τελευταίος έμεινε λόγω ενός προβλήματος στη Θεσσαλονίκη οπότε ο γάλλος για μια μέρα ένιωθε… μοναξιές αλλά από χθες έχει στο δωμάτιο τον Αυστραλό.

Τέλος δίδυμα συνθέτουν οι βενιαμίν της αποστολής. Ο Μαζουλουξής με τον Ιωαννίδη και ο Μπαξεβάνος με τον νεαρό τερματοφύλακα τον Ιακωβίδη. Ελπίζουμε από εβδομάδα να υπάρξουν κι άλλες αφίξεις νέων παικτών στο Ζλάτιμπορ και οι 23 που είναι σήμερα να αυξηθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα