Ελεύθερος να φύγει (εάν το θέλει) ο Ιμπραΐμοβιτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου με τους Παριζιάνους εκπνέει το καλοκαίρι του 2016 και μέχρι πρότινος, όλα έδειχναν πως θα το τηρήσει και θα παραμείνει και τη φετινή σεζόν στην «πόλη του φωτός».

Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα (17/8) η «Daily Mail», επικαλούμενη πηγές από τη Γαλλία, η Παρί φέρεται να είπε στον Ζλάταν πως εάν το θελήσει, μπορεί να αποχωρήσει φέτος από την ομάδα και να δοκιμάσει αλλού τα… πλούσια προσόντα του!

Μάλιστα, υποστηρίζεται πως θα είναι διαθέσιμος για ένα σχετικά λογικό ποσό, παρότι οι ετήσιες απολαβές του θα μείνουν απαράλλαχτες. Το γεγονός αυτό έχει σημάνει… συναγερμό στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιάζονται ως σοβαροί υποψήφιοι για τον Σουηδό αστέρα.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τη Μίλαν, η οποία επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο «Σαν Σίρο», την ώρα που φημολογείται πως εδώ και καιρό έχει αποσπάσει το «οκ» από τον ίδιο τον παίκτη και το βασικό «αγκάθι» ήταν η στάση του γαλλικού συλλόγου.

Μένει να δούμε εάν η παραπάνω εξέλιξη θα… ταράξει τα μεταγραφικά νερά, καθώς παρότι γίνεται 34 ετών τον Οκτώβριο, ο Ίμπρα αποτελεί έναν παίκτη που μπορεί να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε οποιονδήποτε αντίπαλο…

Προτεινόμενα Άρθρα