ΑΠΟΕΛ… ψυχραιμία

από AllAboutARIS

Έχασε, δεν χάθηκε. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ δύσκολο έργο για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, καθώς η Αστάνα επικράτησε 1-0 στο γήπεδο της και έχει το πάνω χέρι ενόψει της αναμέτρησης στο «ΓΣΠ» την Τετάρτη (26/08, 21:45).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζολτσίγεφ στο 14ο λεπτό με κεφαλιά. Στο 12’ ο Τόμας Ντε Βινσέντι είχε ζητήσει πέναλτι (και κακώς δεν του δόθηκε) όταν ο Αργεντινός ανατράπηκε, αλλά ο διαιτητής Κασάι δεν το έδωσε.

Μετά το 1-0 ο ΑΠΟΕΛ πίεσε αρκετά, είχε πολύ μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά κινδύνευσε σε σουτ του σκόρερ Τζολτσίγεφ που απέκρουσε ο Βάτερμαν.

Όσο περνούσε η ομάδα του Ντομίνγκος Πασιένσια, στρίμωχνε την αντίπαλό του, είχε ευκαιρίες (με κυριότερη αυτή του Αστίς στο 55’ που δεν μπόρεσε από κοντά να εξαργυρώσει όμορφο γύρισμα του Ντε Βινσέντι).

Θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα για την κυπριακή ομάδα, αν ο Κετεβοάμα ήταν πιο εύστοχος σε δυο τετ-α-τετ στο τέλος

Αστάνα: Έρικ, Άνισιτς, Ίλιτς, Ποτσνίκοφ, Μαξίμοβιτς, Ζουκόφ (85΄ Μπεϊσεμπέκοφ), Κετεβοάμα (90+2΄ Μουζικόφ), Σόμκο, Κάνιας, Νουσερμπάγεφ (68΄ Καμπανάνγκα), Ντζολτσίεφ.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Καρλάο, Αστίθ, Μοράις, Μακρίδης (85΄ Σωτηρίου), Αλεξάνδρου (46΄ Πιατκόφσκι), Εφραίμ (63΄ Στίλιτς), Ντε Βινσέντι, Λεάλ.
Κίτρινες Κάρτες: Σόμκο – Ντε Βινσέντι.

Το πρόγραμμα των πλέι-οφ του Champions League

Τρίτη, 18/8 (21:45)

Αστάνα-ΑΠΟΕΛ 1-0
(14’ Τζολτσίεφ)

Σκεντερμπέου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Σέλτικ-Μάλμε
Βασιλεία-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μπάτε Μπορίσοφ-Παρτιζάν

Τετάρτη, 19/8 (21:45)

Λάτσιο-Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κλαμπ Μπριζ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ραπίντ Βιέννης-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Βαλένθια-Μονακό

Προτεινόμενα Άρθρα