Η ώρα της κρίσης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αναμονή και αγωνία για το αποτέλεσμα της εκδίκασης – Ενδεχομένως και σήμερα απόφαση

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΑΡΗ είναι τώρα και συγκεκριμένα σήμερα, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη. Σήμερα στις 14:00 η Επιτροπή Εφέσεων συνεδριάζει και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί, για την εκδίκαση της έφεσης των «κίτρινων».

Από την στιγμή που επισημοποιήθηκαν τα κενά ΟΦΗ και Νίκης Βόλου, ο ΑΡΗΣ χρησιμοποίησε το έννομο συμφέρον που απέκτησε, προσέφυγε στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ και με την έφεση του ζητάει το αυτονόητο. Δηλαδή την εφαρμογή του ΚΑΠ και της προκήρυξης, σύμφωνα με τα οποία το πρωτάθλημα την νέα χρονιά πρέπει να γίνει με 20 ομάδες και τα κενά που υπάρχουν, να καλυφθούν από ομάδες κατώτερης κατηγορίας και στην προκειμένη περίπτωση τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής. 

Στον ΑΡΗ υποστηρίζουν ότι νομικά είναι έτοιμοι για την σημερινή εκδίκαση και η αγωνία είναι μεγάλο για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό αναμένεται πιθανότατα αύριο, υπάρχει όμως ένα μικρό παράθυρο και για σήμερα. Το χειρότερο σενάριο για τον ΑΡΗ πάντως, είναι η Επιτροπή να δηλώσει αναρμόδια για την υπόθεση και να την παραπέμψει στο διαιτητικό. Κάτι που απλά σημαίνει ότι όλη αυτή η ιστορία, θα τραβήξει τουλάχιστον για ακόμη μία εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα