Περιμένει τον ΑΣ η πλευρά Αρβανιτίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εξελίξεις ίσως και πριν την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας

Η αποχώρηση του Αλεξ Κάλας από το τιμόνι του ΑΡΗ και η τελευταία προσπάθεια του ΑΡΗ να δικαιωθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έχουν φέρει ξανά στην επιφάνεια από χτες την περίπτωση του Νίκου Αρβανιτίδη.

Ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν ο δεύτερος υποψήφιος για το ποδοσφαιρικό τμήμα στην τελευταία γενική συνέλευση και φυσιολογικά η περίπτωση του προκρίνεται αυτή την στιγμή στις τάξεις του ΑΣ, για την διάδοχη κατάσταση στην ομάδα. Για την ώρα όμως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσέγγιση.

Η πλευρά Αρβανιτίδη τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας από τον Ερασιτέχνη την πρώτη κίνηση, αφού αυτός είναι πλέον που «τρέχει» τις εξελίξεις. Είναι πιθανόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να προκύψουν εξελίξεις και κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αυτή του Αρβανιτίδη να εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο ανάληψη της ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα θε ξεκαθαρίσουν στην κρίσιμη έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα ελπίδες για την άνοδο του.

Προτεινόμενα Άρθρα