Συμβούλιο και στο βάθος… Αρβανιτίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις επιλογές τους από εδώ και πέρα θέλουν να δουν στον Ερασιτέχνη

Η χτεσινή αρνητική και σκανδαλώδης απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, φέρνει για την ώρα τον ΑΡΗ ακόμα πιο κοντά στην Γ’ Εθνική της νέας χρονιάς και αναγκάζει τον ΑΣ να κοιτάξει σιγά-σιγά την επόμενη ημέρα.

Υπάρχει βέβαια ακόμα το τελευταίο χαρτί του Διαιτητικού, στον Ερασιτέχνη όμως θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, για αυτό και εντός της ημέρας είναι πιθανόν να γίνει μία συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχει η πρόθεση να συμπεριληφθεί και μία επικοινωνία με τον κ. Αρβανιτίδη για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του όσον αφορά την ομάδα και αν ενδιαφέρεται ακόμα για αυτήν.

Στην τελευταία ΓΣ, οι συνεργάτες του κ. Αρβανιτίδη είχαν τονίσει ότι ο νεαρός επιχειρηματίας θέλει να πάρει την ομάδα είτε στην Β’ είτε στην Γ’ Εθνική. Αυτό είναι ουσιαστικά που θέλουν να επιβεβαιώσουν οι άνθρωποι του ΑΣ, αφού δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την ομάδα και εφόσον αγωνιστεί τελικά στην Γ’ Εθνική, θα πρέπει να οργανωθεί σε… χρόνο ρεκόρ, κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο, για να μπορέσει να συγκροτήσει ένα ρόστερ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν αυτό θα το αναλάβει η πλευρά του κ. Αρβανιτίδη ή όχι, θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ή ενδεχομένως και ώρες.

Προτεινόμενα Άρθρα