Ανακοινώθηκε από την Καρδίτσα ο Γκόλιας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και άλλοι να την έχουν περάσει ήδη.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Νίκος Γκόλιας. Αργά το βράδυ της Κυριακής, η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την επιστροφή του 22χρονου στόπερ, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον ΑΡΗ. Ετσι ο ΑΡΗΣ χάνει έναν εκ των βασικών του παικτών την περσινή χρονιά και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος…

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας, αναφέρει: «Μία ακόμη σημαντική προσθήκη ολοκληρώθηκε για την Αναγέννηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στα πλαίσια του μετεγγραφικού σχεδιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας απέκτησε τον Νίκο Γκόλια που ως γνωστόν αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Αρη Θεσσαλονίκης.

Ο Καρδιτσιώτης μέσος επιστρέφει έτσι στη Αναγέννηση  απο την οποία διακρίθηκε στο πανελλήνιο και την ενισχύει ακόμη περισσότερο για τη δύσκολη πρόκληση της νέας σεζόν.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον Νίκο Γκόλια να υπογράφει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κιτρινόμαυρους” και πλέον ενσωματώνεται και τυπικά στην ομάδα.

Καλοσωρίζουμε τον Νίκο στην Αναγέννηση εκ νέου και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στη νέα προσπάθεια».

Προτεινόμενα Άρθρα