Χριστοδουλόπουλος: “Θέλω να νιώσω το “Βικελίδης”… καυτό με τον Παναθηναϊκό!” (vid)

από AllAboutARIS

Αυτοπεποίθηση και γενικά μία πολύ καλή αύρα αποπνέουν οι δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την κατάσταση στον ΑΡΗ πριν το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό όσο και για το αποψινό ματς, περιμένοντας ένα γεμάτο γήπεδο.

Ερωτώμενος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πόσο σημαντική ήταν για τον Άρη η ισοπαλία στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πώς επέδρασε αυτό το αποτέλεσμα στους “κίτρινους”, απάντησε:

“Ως αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Αυτό που εξέλαβα απευθείας, είναι ότι επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα μας. Βλέπω τα αποδυτήρια. Ξέρω τι γίνεται μέσα σε αυτά, οπότε ξέρω τι λέω. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι δεν θέλω να προχωρήσω σε κάποια ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλω, όμως, να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Βλέποντας τα αποδυτήρια μας και καταλαβαίνοντας σε ποια κατάσταση είναι οι συμπαίκτες μου, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί τη θέλουμε όλοι! Αυτή, όμως, η προσπάθεια θέλει ώθηση από τους οπαδούς της ομάδας. Θέλω, λοιπόν, να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμβάλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη! Προσωπικά, όμως, θέλω να νιώσω ξανά το “Κλ. Βικελίδης” “καυτό”, όπως ήταν στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε εδώ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!”

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του

Προτεινόμενα Άρθρα