Και ξαφνικά…Γαιτάνος!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Υπέρ του Αρβανιτίδη και κατά του Καρυπίδη ο Στέφανος Γαιτάνος

Και ξαφνικά ο…Γαιτάνος βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσει για τον ΑΡΗ! Ο παλαίμαχος προπονητής που αισίως διανύει το 68ο έτος της ηλικίας του φέρεται ως υποψήφιος για τον πάγκο του ΑΡΗ σε περίπτωση ανάληψης της ομάδας από την πλευρά Αρβανιτίδη. Φιλοξενήθηκε λοιπόν σε ραδιοφωνικό σταθμό και ύμνησε την πλευρά Αρβανιτίδη, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Καρυπίδης δεν γίνεται να έρθει στον ΑΡΗ γιατί έχει σχέσεις με τον Σαββίδη!

Ο 68χρονος τεχνικός σημείωσε ότι θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον ΑΡΗ και μετά φυσικά και θατον ενδιέφερε να συνεργαστεί με τους κίτρινους, αν και τόνισε ότι δεν ξέρει το κατά πόσο έχει τις δυνατότητες να βρεθεί σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. 
Στην συνέχεια ξεκάθαρα πήρε θέση υπέρ του Γώργου Αρβανιτίδη χαρακτηρίζοντάς τον σκληρό επιχειρηματία και δεν υπολόγισε ότι αυτή την στιγμή έχει απαγόρευση εμπλοκής με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μίλησε σαν να θέλει ο Γιώργος Αρβανιτίδης την ομάδα και όχι ο γιος του Νίκος, ενώ εξαπέλυσε και έμμεση επίθεση στον κ. Καρυπίδη σημειώνοντας ότι έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι προφανές ότι στον ΑΡΗ δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά του καθενός από την Βέροια. Ήδη τα έχει πληρώσει ο σύλλογος όλα αυτά και μάλιστα πολύ ακριβά. Το θέμα είναι όποιος και να αναλάβει να πάρει ένα καλό προπονητή, καλούς παίκτες και ομάδα με στόχο ανόδου όπου και αν αγωνιστεί ο σύλλογος. Τα υπόλοιπα στην ΓΣ…

Προτεινόμενα Άρθρα